perjantai 18. marraskuuta 2011

Kiukkupään seikkailut messuviikonloppuna

Helsingin messukeskuksessa järjestettiin lemmikkimessut ja osallistuimme niihin 12.ja 13.11.2011. Perjantaina ennen messupäiviä meille tuli yöksi vihersiipiara Emma. Lintu painaa omistajan mukaan n.1,2 kg ja on pyrstönsä kanssa melkein metrin pituinen.

Kannoin Emman sisälle, Fedorhan on nähnyt Emman esim. Turussa (kuvia) mutta muut olivan "hiukan" hämmentyneitä. Noh, sitten vielä kaikien ihmetykseksi otettiin Emma ulos häkistä venyttelemään pitkän ajomatkan jälkeen siipiään. Emma siinä sitten söi, joi ja saatiin matkahäkki koottua. Emmalla on erikseen autoon mahtuva häkki ja matkahäkki, mikä kuvissakin näkyy. Sitten Emma häkkiin ja Feedo lentelemään. Mitä tekee kiukkupää. Lähti vetelemään Emmaa nokkaan. Tai siis kovasti oli menossa, onneksi sain pysäytettyä. Ja sen verran saivat Emman kanssa kommunikoutua, että Emma vetäytyi toiseen päähän häkkiä. Ihme kiukkupää tuo kyllä on...

Messuilla meni taas hyvin, Feedo jaksoi vilkutella yleisölle ja heittää voltteja. Se tekee sitä ihan ilman pyytämättäkin, eli ilmeisesti touhu ei ole kovin vastenmielistä. Kalle -aratti messuili ekaa kertaa ja tykkäsi ilmeisesti kovin. Kallen näkyy tuolla alareunassa yhteiskuvassa rinsessan kanssa- se keltapäinen otus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti